Mooie zonsondergangen

geplaatst in: Inspiratie & Tips | 0
zonsondergang Mycklaflon Zweden

 

Ik kan enorm genieten van een mooie zonsondergang en als ik deze dan ook nog mooi kan fotograferen dan ben ik helemaal blij. Het is fantastisch om de zon te zien weg zakken in de zee maar ook een zonsondergang in bergen is prachtig. In now time zie je dan ook nog eens de mooiste kleuren voorbij komen terwijl de zon steeds iets verder naar beneden zakt. Hieronder zien jullie een aantal van mijn mooiste zonsondergangen. Ik hoop dat er nog vele bij zullen komen.

 

Eén van de mooiste zonsondergangen vind ik toch wel deze. Gemaakt op het Spaanse eiland Formentera.

zonsondergang Formentera

 

Deze zonsondergang is gemaakt bij Es Vedra op het Spaanse eiland Ibiza. Wat een heerlijk eiland is dit.

 

Ook dit is weer een geweldige zonsondergang. Deze is gemaakt bij het Mycklaflon meer in Zweden. Het is moeilijk kiezen, maar deze behoort toch wel tot mijn favoriete zonsondergangen.

 

Nog een hele mooie zonsondergang. Gemaakt in Italië bij Sirmione aan het Gardameer. Echt prachtig.

zonsondergang Sirmione

 

Eén van mijn meest favoriete landen is toch wel Kroatië. Onderstaande zonsondergang is genomen in Rovinj. Voor mij de fijnste en mooiste plaats van Istrië.

 

Vanuit Istrië hebben wij een dagtocht gemaakt naar het fantastische eiland Cres. Een prachtig eiland in de Kvarner Baai, Kroatië. Ook hier weer een mooie zonsondergang.

 

En dan hebben wij onderstaande foto gemaakt in Essaouira, een erg sfeervol en charmant plaatje aan de kust van Marokko.

 

Cádiz in Andalusië. Wat is dit deel van Spanje toch geweldig en veelzijdig. Van prachtige steden tot geweldige stranden. Aan het strand van Cádiz maakten wij deze zonsondergang.

Ik hoop nog veel meer mooie zonsondergangen te mogen zien en dan zal ik deze lijst zeker aanvullen met meer mooie foto’s. Ook wil ik graag een aantal zonsopgangen gaan zien, maar ik hou niet zo van vroeg opstaan, dus daar moet ik mij maar eens overheen gaan zetten. Dat is een mooie zonsopkomst zeker wel waard. Als ik er een aantal verzameld heb, dan zal ik ze hier zeker laten zien.

Reacties zijn gesloten.